Friday, 11 January 2013

✿✿pemanggang ajaib



RAHSIA TERBONGKAR!
Adakah tuan puan sekalian tahu tentang rahsia ini?
Pemanggang ajaib samada gen1/gen 2 ini boleh buat kek. 
Tak percaya? Ini buktinya (gambar:kek pisang dan macam2 lagi)
TAK PERLU BELI KEK PISANG DI KEDAI, BUAT JE TERUS GUNA PEMANGGANG AJAIB NI
Apa lagi, jom beli, bukan hanya dapat jimatkan minyak(sebab dgn guna pemanggang ajaib ni kita tak perlu guna minyak untuk memanggang ikan,ayam,sotong,udang,ketam)
Macam-macam masakan boleh masak,nasi pun boleh masak.Kentang dan lobak merah senang empuk (saya dah cuba ,anak suka makan)

Pemanggang ajaib keluaran Menang Glassware dan jenama are-ikan yang dijual Ummi Zakiah Collections ada 2 jenis:
(A)Gen 1: RM129 bersaiz 28cm x 22cm x 6cm
(B)Gen 2: RM168 bersaiz 30cm x 24cm x 8cm
*belum masuk kos pos(boleh pilih poslaju/parcel/self pickup)
Senang sahaja cara-cara nak beli, 
Kami menyediakan 2 jenis utk keselesaan anda semua ,postage boleh pilih samada poslaju/pos parcel/self pickup :-

1.Poslaju:
Semenanjung : RM15 (Gen 1) RM20 (Gen 2)
Sabah Sarawak : RM25 (Gen 1) RM40 (Gen 2) 

2.Pos parcel:
Semenanjung : RM10 (Gen 1) RM10 (Gen 2)
Sabah Sarawak : RM15 (Gen 1) RM17 (Gen 2) 

3.self pick-up : 
Tesco Extra Bukit Puchong, Selangor @ Taman Indah, Taiping, Perak   -
àtak perlu bayar kos pos. Terus dapat terus boleh memasak :)
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
boleh buat order dengan mengisi borang tempahan
boleh bank in ke mana2 bank ats nama Nur Zakiah Binti Abu Bakar:
a)MAYBANK 163046262893
b)CIMB 13030033010528
c)BANK ISLAM 13035020227334

hp Puan Zakiah: 019-5900411
emel:
ummizakiahcollections@gmail.com

Bank
Nama Akaun
No. Akaun
Maybank
Nur Zakiah Binti Abu Bakar
163046262893
CIMB
Nur Zakiah Binti Abu Bakar
13030033010528
Bank Islam
Nur Zakiah Binti Abu Bakar
13035020227334

     Jika kita selalu menggunakan minyak masak semasa menggoreng, ia akan memudaratkan kesihatan. TETAPI dengan menggunakan pemanggang ajaib ini, anda tidak perlu guna
     minyak walau setitik pun

     Kaedah menggoreng menambahkan berat badan anda. Tentu anda susah hati kan? Apa
lagi, jom beli pemanggang ajaib ini.
     Memungkinkan memudaratkan kesihatan sebab selalu memakan masakan bergoreng.  
     Jadi, belilah pemanggang ajaib sebab ia pasti menjamin kesihatan anda.



KEISTIMEWAAN:
STEAM VENT (Lubang Wap)                                                     Ia membolehkan wap yang berlebihan keluar melaluinya & mempertahankan tekanan optima dan stabil. Masakan juga akan dimasak lebih sekata.



SPECIAL SILICON                                            Meningkatkan tekanan dalaman, membolehkan anda memasak dengan cepat dan nutrisi makanan dijamin terjaga.
WHITFORD USA 2 LAYER NON-STICK COATINGMemastikan makanan tidak melekat dan terbentuk cantik
TANGKAI MAGNET YANG KUAT                                    Dapat meningkatan tekanan di dalam pemanggang ajaib dan memudahkan anda membuka dan menutup. Reka bentuk ketahanan tekanan kekal membantu mengekalkan aroma dan cita rasa semulajadi makanan.
NON-STICK                                                        Makanan yang dipanggang tidak melekat kerana non-stick. Bagi periuk ajaib gen 2, corak permukaan dalam non-stick yang menyerupai ombak dengan seekor ikan yang timbul berfungsi untuk mempertingkatkan kuasa non-stick pada periuk tersebut.
LUBANG PELEPASAN WAP DAN JUGA SALURAN/ TAKUNGAN AIR.                                                                      Sewaktu aktiviti memasak, takungan ini akan menjadi panas dan menyebabkan wap/titisan air yang jatuh ke dalamnya akan serta merta hilang dan meresap. Ia membantu mengelakkan pencemaran udara kerana tidak mengeluarkan asap masak yang banyak.



TANGKAI
Memudahkan proses penyimpanan.

KEPELBAGAIAN RESEPI                                             Segalanya boleh dipanggang seperti ikan, ayam, daging, udang, ketam dan sotong. Jangan tgerkejut, kek juga anda boleh buat guna pemanggang ajaib ini tau.
Diskaun 30% Periuk Ajaib Gen 2                                                                          Harga asal RM240. NOWà RM168

Diskaun Pemanggang Ajaib Gen 1                                                        Now RM129





~Ianya dijangka akan SOLD OUT dalam masa terdekat. Seperti yang kami jual sebelum ini...Siapa bertindak cepat, insyallah berpeluang untuk dapatkannya dengan segera. 

~Mungkin pada masa anda nak beli tu harga dah dinaikkan, dan mungkin juga stok dah habis! Melepas! Pemanggang Ajaib dengan harga MAMPU MILIK memang patut untuk anda miliki sekarang. Bukannya esok, bukannya minggu depan, bukannya bulan depan!
Dapatkannya pada hari ini juga!
Tawaran terbaik buat anda! Kalau anda tak ambil hari ini, anda pasti akan cuba dapatkannya pada kemudian hari. TAPI INGAT YE, akan datang belum tentu anda dapat OFFER BAIK macam ni. Jadi, dapatkannya sekarang.  

Di dalam pasaran terdapat banyak produk seumpama ini yang TIRUAN. Harga Lebih Murah Tapi Tak Berkualiti. Pastikan Anda Membeli Dari Pembekal Yang Sah, seperti saya, Ummi Zakiah Collections

Banyak lagi sebab anda patut miliki Pemanggang Ajaib ini.
Anda boleh hadiahkan Pemanggang Ajaib kepada:
1) Ibu bapa anda. Pasti mereka sangat sukakannya! Mudah memasak makanan seharian.
2) Hadiah kepada sahabat setia anda yang mungkin akan bertukar kerja, 
     berpindah rumah, atau memang anda nak berikan hadiah kepada mereka.
3) Hadiah perkahwinan kenalan anda. Sudah pasti mereka amat menghargainya.
4) Jadikan hadiah ulang tahun kelahiran. Sambutan yang lebih bermakna buat                     
     yang tersayang. 
5) Jadikan hantaran perkahwinan kepada bakal pasangan hidup anda.
6) Hadiahkan kepada diri sendiri. Kerja memasak anda lebih mudah, lebih cepat 
    dan suami/isteri anda pasti puas hati. Tambah 1 lagi pinggan nasi. Hihihi



Selepas anda buat bayaran, dan isi maklumat pembayaran, kami akan terima dah sahkan pembelian anda. Dan kami akan uruskan tempahan anda dalam masa 24 jam. Pihak POS LAJU akan diposkan dalam masa 2-3 hari.(jika anda memilih perkhidmatan poslaju) Jika memilih perkhidmatan pos parcel, pihak pos parcel akan diposkan dalam masa 5-6 hari bekerja.
Produk yang ditempah dijamin sampai sebab postage yang dilakukan adalah berdaftar dengan Pos Malaysia. Kami akan memberikan nombor tracking kepada anda. Anda hanya perlu semak di www.pos.com.my atau hubungi 1 300 300 300
Sudah tak sabar untuk milikinya Sekarang? Buat tempahan sekarang atau boleh self pick-up di Tesco Extra Bukit Puchong, Selangor.




























resepi menggunakan pemanggang ajaib from adik ipar, credit to nor suhadah binti alimuddin

Kek Pisang

Bahan-bahannya
2 cawan pisang (di lenyek)
4 biji telur
2 1/2 cawan tepung gandum
1 1/2 cawan gula pasir (rata)
1 cawan minyak masak
1 sudu teh bikarbonat soda

Cara membuatnya

1. Pukul telur dengan gula hingga kembang
2. Masukkan pisang, tepung gandum, soda bikarbonat dan minyak.
3. Bakar atau kukus.........mana mana pun boleh (tapi lebih sedap
dibakar)